Відгуки про інтернет-магазин «Лето»

Всього 312 відгуків Залишити відгук

Дані відгуки написані реальними клієнтами нашої компанії на Google Картах

Yulia Skakun
Yulia Skakun
25.07.2021
Очень положительные впечатления от интернет-магазине «ЛЕТО» Отзывчивые, внимательные к запросам менеджера. Большой ассортимент и гарантия на товар. Выше всех похвал. Рекомендую.
Helen L
Helen L
23.07.2021
Приятные ребята, покупала изделия из дерева, все производится вручную.
Сергей KLM
Сергей KLM
19.07.2021
Все быстро и без лишних вопросов!
Olezha
Olezha
18.07.2021
Швидко. Професійно.Успіхів
Іван Вербещук
Іван Вербещук
17.07.2021
На мене потрачено багато часу консультування. Додатково дякую за знижки і особлива вдячність за безкоштовне доукомплектування гофрою, про яку я забув. Дякую.
Андрій Сокур
Андрій Сокур
10.07.2021
Обслуживание на самом высоком уровне (менеджер все рассказал, примеры привёл, как уложить, сэкономить...) Скидка в 5% уже после согласования цены приятно порадовала (после того как я предложил сделать предоплату, чтобы не оплачивать наложку, но все же)
jegik tumanov
jegik tumanov
07.07.2021
Раджу даний магазин! Терпляче, дуже орієнтовано на клієнта, приємні менеджери, швидко та якісно!!!
Пальцев Сергей
Пальцев Сергей
05.07.2021
Жалко что не знал вас раньше. Менеджер Сергей великолепно проинформировал по Всем вопросам, к тому же в воскресенье. В понедельник утром я уже приобрёл необходимую мне продукцию.
Віктор Кшановський
Віктор Кшановський
27.06.2021
Фірма працює чітко та надійно. Переірено багаторазово протягом кількох років
Andriy Gil (hillandwer)
Andriy Gil (hillandwer)
25.06.2021
Замовлення відправили швидко, забрав наступного дня. Оператори під час замовлення дали консультацію. Товар прийшов з заповненими усіма товарними чеками та гарантійними талонами. Дякую.