Отзывы о интернет-магазине «Лето»

Всего 170 отзывов Оставить отзыв

Данные отзывы написаны реальными клиентами нашей компании на Google Картах

Руслан Шлапак
Руслан Шлапак
19.07.2019
Ми замовляли у компанії теплу підлогу під ламінат, ще весною цього року. Хочемо сказати, що якість на високому рівні, претензій у нас немае.
Елена Мороз
Елена Мороз
17.07.2019
Замовляли в цій компанії теплу підлогу під ламінат в дитячу. Всю роботу зробили якісно, ​​були дотримані всі технології. Тепер наша дитина грає на підлозі в холодну пору року і не мерзне.
Игорь Бог
Игорь Бог
12.07.2019
Заказали теплый пол и терморегулятор на пол в кухню, хотелось поблагодарить ребят за консультацию по подбору теплого пола,в будущем буду заказывать инфракрасную пленку под ламинат в спальню, магазин рекомендую.
Мирани класс
Мирани класс
11.07.2019
Ми Замовляли теплі поли у санвузли, на балкон та у якості «теплоі штори» під панорамні вікна. Дуже сподобалися уважні та помічні консультанти Роман та Сергій. Вони допомогли обрати найоптимальніші варіанти. Хлопці також проконсультували нашого майстра з приводу монтування підлоги. Найдивніше, що коли я помилилася в розрахунках у «більший бік» покупки, менеджер Роман помітив по року та перерахував метраж та суму замовлення у менший бік. Приємно також було отримати маленькі сувеніри від компанії та гарні знижки!!! Дуже рада співпраці! Чудове обслуговування! 5*****
Наташа
Наташа
03.07.2019
Я « мерзлячка» тому дуже , дуже давно мріяла про електричну теплу підлогу, хоча б на кухні. І ось нарешті в цьому році ми зробили замовлення. Я дуже задоволена придбанням.І тому як швидко все нам зробили. Планую в подальшому зробити таку підлогу у всій квартирі
Pavlo Snihur
Pavlo Snihur
26.06.2019
Замовляв теплу підлогу. Менеджер допоміг з вибором та порекомендував конкретну модель для мене. Відправили в той самий день. Сервіс чудовий. Всім рекомендую.
I'll Rapin
I'll Rapin
20.06.2019
Заказывал теплый пол под плитку и терморегулятор Тернер wi fi через интернет магазин розетка. менеджер связался быстро,доставка заняла два дня . Понравилось наличие заполненных гарантийных талонов и расширенная гарантия 20лет !! На теплые полы. Планирую дальнейшие покупки! #Рекомендую)
Dmytro Pereuda
Dmytro Pereuda
20.06.2019
Сам пришел по рекомендации. ... и думаю не пожалею! Антону отдельная благодарность!! Всё посчитал, всё порекомендовал, всё отправил :) Кроме того, я сам очень много обработал информации по экологичности данного решения. И считаю что на сегодня оно лучшее. Ребятам из магазина огромное спасибо! Рекомендую теперь только вас.
Alena Orlova
Alena Orlova
19.06.2019
Сподобалась якість обслуговування. Товар прийшов швидко. Консультант по телефону надав всю необхідну інформацію по встановленню і користуванню теплою підлогою. Обов"язково і надалі будем співпрацювати! Завжди приємно мати справу з фахівцями у своїй галузі! Дякую!
Эдик Бакчугур
Эдик Бакчугур
19.06.2019
Вибирали теплый пол на кухню, звернули увагу на даний магазин, сподобався широкий вибір и розумні ціни. Окрім того, консультант непогано володів інформацією по всьому асортименту. Дякую.